0562 45 13 24
0562 45 13 24
Of WhatsApp ons: 06-23 64 15 26
  • Altijd gratis Wifi
  • Directe boeking is de beste prijs en voorwaarden voor u
  • In 2 minuten geboekt en bevestigd
vanaf Nu al vanaf € 234,- p.p.

Pinkster arrangement

Graag maken mij van Pinksteren een kleine minivakantie. Heerlijk 4 dagen genieten op Vlieland, met op elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, fietshuur bij Jan van Vlieland en een 3 gangen welkomstdiner.

Vanaf € 234,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 119,- p.p.

Fiets arrangement

Ontdek de schoonheid van de natuur op Vlieland met dit fietsarrangement! Aan de hand van de fietsroute die is inbegrepen, komt u langs alle mooie plekjes op het eiland. Geniet van het Wad en maak kennis met het eindeloze strand van Vlieland. Kom helemaal tot rust op ons mooie eiland.

Vanaf 119,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Culinair arrangement

Nieuwsgierig naar de smaak van Vlieland? Wij hebben voor u drie verschillende restaurants geselecteerd om u kennis te laten maken met de diversiteit van de eilander restaurants: restaurant Het Geuzennest, Grand Café, De Oude Stoep en Gestrand. Alle op loopafstand van ons hotel. Het grote genieten kan beginnen.

Vanaf 139,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 119,- p.p.

Wellness arrangement

In samenwerking met schoonheidssalon Zin aan Zee heeft hotel Zeezicht een heerlijk Verwen Wellness arrangement samengesteld. 

Vanaf 119,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 34,50 p.p.

Lastminute

Heerlijk genieten van ons mooie eiland kan nu extra voordelig. Het voordeel arrangement is een 3 daags verblijf in Hotel Zeezicht (2 nachten) inclusief ons uitgebreid ontbijtbuffet, 1 dag fietshuur bij Jan van Vlieland en een welkomstdrankje.

Vanaf 34,50 p.p.