0562 45 13 24
0562 45 13 24
Of WhatsApp ons: 06-23 64 15 26
  • Altijd gratis Wifi
  • Directe boeking is de beste prijs en voorwaarden voor u
  • In 2 minuten geboekt en bevestigd
vanaf Nu al vanaf 29,50 p.p.

Summer Specials

Zin in een kort verblijf op Vlieland? Een voordelige minivakantie, of gewoon uw weekendverblijf met een nachtje verlengen? Boek nu één van onze Summer Specials

Summer Sunday Arrangement. Voor €59,00 per nacht verblijf u op basis van logies in één van onze mooie Standaard of Comfort kamers.

Lazy Summer Special. Voor €99,00 per persoon verblijft u twee nachten in ons luxe hotel. Deze special is inclusief ons uitgebreide ontbijtbuffet en alle dagen fietshuur. Boek deze special snel, want de kamers zijn beperkt. 

 

Vanaf 29,50 p.p.
vanaf Nu al vanaf 119,- p.p.

Fiets arrangement

Ontdek de schoonheid van de natuur op Vlieland met dit fietsarrangement! Aan de hand van de fietsroute die is inbegrepen, komt u langs alle mooie plekjes op het eiland. Geniet van het Wad en maak kennis met het eindeloze strand van Vlieland. Kom helemaal tot rust op ons mooie eiland.

Vanaf 119,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Culinair arrangement

Nieuwsgierig naar de smaak van Vlieland? Wij hebben voor u drie verschillende restaurants geselecteerd om u kennis te laten maken met de diversiteit van de eilander restaurants: restaurant Zeezicht, Grand Café, De Oude Stoep en Gestrand. Alle op loopafstand van ons hotel. Het grote genieten kan beginnen.

Vanaf 139,- p.p.
vanaf Nu al vanaf 139,- p.p.

Wellness arrangement

In samenwerking met schoonheidssalon Zin aan Zee heeft hotel Zeezicht een heerlijk Verwen Wellness arrangement samengesteld. Lekker 3 dagen genieten van ons mooie hotel gecombineerd met de cadeaubon voor heerlijke relaxte behandelingen bij "Zin aan Zee".

Vanaf 139,- p.p.