0562 45 13 24
0562 45 13 24
Of WhatsApp ons: 06-23 64 15 26
  • Uitzicht over de Waddenzee
  • Bij online boeken krijgt u één dag gratis huurfiets
  • Sauna en schoonheidssalon
  • In 50 stappen van en naar de veerboot

Restaurant

Samen genieten, na een lange wandeling of de krant van vandaag lezen aan onze leestafel op het verwarmde terras met uniek uitzicht over de Waddenzee. Het kan allemaal. Hotel Zeezicht biedt naast slapen ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner. Ons keukenteam onder leiding van Ilona Dijkstra en Eric Meijer bereiden dagelijks met liefde en aandacht de lekkerste gerechten voor u.  

Hotelgasten én Vlielandgasten zijn van harte welkom voor een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit o.a. een selectie van vers brood van de lokale bakkerij Westers, allerlei huisgebakken lekkernijen, verse jus d’orange en allerlei beleg.

Tegen lunchtijd is het restaurant en ook het terras, open voor wie van een heerlijke lunch wil genieten. De keuken werkt zoveel mogelijk met eilander producten die bourgondisch worden gepresenteerd. Er zijn gerechten voor de grote, maar ook voor de kleine eter.

In de namiddag worden er diverse heerlijke warme en koude hapjes geserveerd. In de avond kunt u genieten van ons a la carte gerechten.

Restaurant Zeezicht is de plek op Vlieland die u voor uzelf wilt houden...

Bekijk hier onze lunchkaart.
Bekijk hier onze dinerkaart.

Wilt u een broodje voor onderweg of op de boot? Wij hebben heerlijke vers belegde luxe bollen voor tijdens de reis. Bekijk hier onze broodjeskaart.

Wanneer u wilt reserveren voor meerdere personen, kunt u altijd contact met ons opnemen. 
Tel:     0562-451324 of 
Mail:   info@zeezichtvlieland.nl