Restaurant

Samen genieten, na een lange wandeling op het verwarmde terras met uniek uitzicht over de Waddenzee. Het kan bij ons.

De huiskamer van Vlieland

Hotel Zeezicht biedt naast slapen ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner. Ons keukenteam bereidt dagelijks met liefde en aandacht de lekkerste gerechten voor u.  

Hotelgasten én Vlielandgasten zijn van harte welkom voor een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit o.a. een selectie van vers brood van de lokale bakkerij Westers, allerlei huisgebakken lekkernijen, verse jus d’orange en allerlei beleg.

Tegen lunchtijd is het restaurant en terras, open voor wie van een heerlijke lunch wil genieten. De keuken werkt zoveel mogelijk met eilander producten die bourgondisch worden gepresenteerd. Er zijn gerechten voor de grote, maar ook voor de kleine eter.

In de namiddag worden er diverse heerlijke warme en koude hapjes geserveerd. In de avond kunt u genieten van ons a la carte gerechten. 

Restaurant Zeezicht is de plek op Vlieland die u voor uzelf wilt houden...

Onze dinerkaart
Onze lunchkaart

Last minute voordeel

Bent u het thuiswerken zat en wilt u even uitwaaien? Boek ons last minute arrangement en kom genieten van het mooie Vlieland.

Vanaf € 109,- p.p.

Fietsarrangement

Een vakantie in eigen land en op de fiets. Lekker rustig, goed voor het lichaam en op het eigen tempo de charmes van de duinen ontdekken. 

Vanaf 119,- p.p.

Culinair arrangement

Laat u verwennen met een culinair arrangement.  Ons culinaire arrangement staat garant voor een geweldig verblijf en smakelijke verrassingen.

Vanaf 139,- p.p.

Wellness arrangement

Een bezoekje aan onze schoonheidssalon is pure verwennerij. Kom volledig tot rust in onze sauna en geniet van de schoonheidsbehandelingen van Zin aan Zee.

Vanaf 139,- p.p.